22 augustus, 2015

Biografie

EVEN VOORSTELLEN…

Mijn naam is Sanneke Vermeulen, 25 jaar. Ik ben een geboren en getogen Roosendaler.

Op dit moment ben ik werkzaam als projectmanager ICT bij netbeheerder Enexis Groep. Het werken in een team met collega’s die vol met passie en expertise werken aan een oplossing voor complexe vraagstukken is geweldig. Het mooiste is dat ik in teamverband complexe vraagstukken kan oplossen. Voordat ik als projectmanager in de ICT wereld ben gaan werken heb ik een Management Traineeship doorlopen. Hierin heb ik veel geleerd over mijzelf qua compenties, ontwikkelingspunten en wat ik belangrijk vind in het leven. Een voorbeeld uit deze ervaring is dat ik heb geleerd dat ik een echte teamspeler ben. Ik vind plezier in het leveren van waardevolle producten en / of diensten. Vanwege mijn resultaatgerichtheid vind ik het belangrijk om doelen na te streven. Ik hou ervan om mezelf geheel te wijden om dat te bereiken. Bovendien heb ik ontdekt tijdens vele trainingen in het traineeship dat mijn kracht ligt in het creëren van nieuwe strategische en business middelen, ik wil graag nieuwe producten of diensten opbouwen.

Naast mijn werk als projectmanager wil ik graag een toegevoegde waarde leveren aan de gemeente waar ik trots op ben. Na jarenlange interesse ben ik in 2016 actief begonnen met de politiek. Sinds 21 maart 2018 ben ik gemeenteraadslid voor de VVD Roosendaal. Ik vind het belangrijk om mijn idealen na te streven. Bevorderen van de veiligheid, economie, sportfaciliteiten en participatie vind ik erg belangrijk.

Na mijn topsportcarrière in judo ben ik ambassadrice geworden van twee internationale stichtingen, namelijk de Johan Cruijff Foundation en de Special Needs Judo Foundation. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met (gehandicapte) mensen. Door clinics en lezingen te geven heb ik ook geleerd om grote groepen te begeleiden. Het beheren van grote groepen is elke keer weer een nieuwe uitdaging voor mij en ik geniet er erg van. Vanwege mijn jarenlange ervaring als topsporter heb ik veel volharding en wilskracht. Discipline en motivatie zijn waarden waar ik voor sta. Ik streef ernaar om mezelf volledig te wijden aan mijn werk en streef na om nauwkeurig en professioneel werk af te leveren om mijn doelen te bereiken.